Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ


ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ , ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΘΕΜΑ " Κ Υ Τ Τ Α Ρ Ι Τ Ι Δ Α"
ΜΙΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ , ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΒΑΜΜΑ ΚΙΣΣΟΥ , ΕΛΑΙΟ ΚΙΣΣΟΥ ,ΛΙΓΟ ΓΝΗΣΙΟ ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ,ΛΙΓΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ, ΛΙΓΟ ΒΟΡΑΚΑ, ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΜΜΑ : ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΖΟ ΒΑΖΟΥΜΕ 50 ΓΡ. ΦΥΛΛΑ ΚΙΣΣΟΥ ( ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΑΡΡΙΧΩΜΕΝΟΥ ΚΙΣΣΟΥ , ΚΑΛΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ) ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 250 ΓΡ. ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΥΓΡΟ ΜΕΡΟΣ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ) ΓΙΑ 21 ΜΕΡΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ , ΤΟ ΦΥΛΑΜΕ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΠΧ ΝΤΟΥΛΑΠΙ...
ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟ : ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΖΟ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΚΙΣΣΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΑ , ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ , ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ. (ΤΑ ΒΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΙΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ) .
ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΙΣΣΟΥ (ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΓΡ) ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ ΕΠΙΣHΣ 200 ΓΡ. 2 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΑΣ , ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΕΧΟΥΜΕ  200 ΓΡ ΒΑΜΜΑ ΚΙΣΣΟΥ , ΜΟΛΙΣ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ  ΤΟ ΒΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΙΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ Η ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ , ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΒΟΡΑΚΑ (ΤΟΝ ΒΟΡΑΚΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΦΘΗΝΟΣ, ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤO BAMMA ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΡΕΜΩΔΗ ΜΟΡΦΗ) ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΠΡΟ ΣΑΝ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΥΦΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ , ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΛΕΒΑΝΤΑ, ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ 1-2 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΚΡΕΜΑ.
ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ.
ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ , ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΚΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλιά σας